Norwegians første 787 Dreamliner er planlagt levert fra Boeing-fabrikken i slutten av juni.Før flyet settes inn på langrutene til New York og Bangkok, skal det flys på utvalgte europeiske ruter fra Oslo. Titusenvis av passasjerer får dermed gleden av å oppleve det splitter nye langdistanseflyet.
Dreamlinerens planlagte ruteprogram i sommer:
•Oslo - Malaga - Oslo: Tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag•Oslo - Alicante - Oslo: Mandag og fredag•Oslo - Barcelona - Oslo: Mandag og fredag•Oslo - London - Oslo: Torsdag og søndag•Oslo - Nice - Oslo: Tirsdag, onsdag og lørdagReisende som allerede har bestilt billett på disse flygningene vil motta informasjon fra Norwegian på e-post om at Dreamlineren blir satt inn i stedet for Boeing 737.Det vil legges ut mange flere seter i salg per flygning, slik at de som ønsker å være blant de første Dreamliner-passasjerene i Norge, får gode muligheter til det.Reiseperioden er fra 4. juli til og med 4. august.Norwegian har så langt bestilt åtte 787 Dreamliner, hvorav tre blir levert i 2013, fire i 2014 og ett i 2015.Norwegian har inngått avtale om å lease to langdistansefly av typen Airbus A340-300 som vil bli brukt på langdistanserutene frem til Dreamlineren settes inn.