En av tre lærerstudenter strøk i matte

Rundt 35 prosent av lærerstudentene på første året ved Høgskolen i Oslo og Akershus strøk på eksamen i matematikk denne våren.

Foto: Scanpix
Kultur

Årets sensur har falt, og viser at strykprosenten tross alt er lavere enn den var i fjor. Da strøk 47 prosent av studentene, og de høye stryktallene førte til at en rekke tiltak ble satt i gang for å bedre studentenes mattekunnskaper, skriver Khrono, nettavisen ved Høgskolen i Oslo og Akershus.- Vi har kommet et stykke på vei med våre tiltak overfor førsteårsstudentene, men denne utfordringen er egentlig allmenn og gjelder verken kun lærerstudentene eller studentene på denne høyskolen. Arbeidet med større og bedre vekt på realfag må fortsette, sier studieleder ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Vibeke Bjarnø. (©NTB)FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Politikk