Isfront mellom tennis-stjerner

Skjeller ut hverandres kjærester.

24.07.2013 - Maria Sharapova - Foto - Reuters/Scanpix
Kultur

Maria Sharapova har ikke slått Serena Williams på ni år. Sist hun slo henne var i Wimbeldon-finalen i 2004. I morgen starter verdens eldste tennisturnering igjen, og de to tennisstjernene og forhåndsfavorittene er nå i en heftig ordkrangel, skriver Dagbladet.I en artikkel i Rolling Stone skriver forfatteren at Serena Williams har snakket med søsteren Venus på telefon og sagt følgende om Maria.- Hun begynner alle intervju med "jeg er så glad" og "jeg er så heldig", det er så kjedelig. HUn kommer fortsatt ikke til å bli invitert på de kule festene. Og hvis hun vil være sammen med en fyr med et iskaldt hjerte, så vær så god.Sharapova dater Grigor Dimitrov, som er en eks av Serena. Hun sa følgende om Williams uttalelser på en pressekonferanse:- Hvis hun vil snakke om noe personlig kan hun vel snakke om sitt eget fohold og om kjæresten hennes som var gift, og nå må skille seg, og har barn. Snakk om andre ting. [...] Hun har så mye positivt i livet sitt, og det er det jeg synes hun burde snakke om.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur