KjøpLogg inn

- Mange opplever meg som enkel

Det er lett å forveksle vennlighet med veikhet, mener Hanne Krogh.

Publisert 5. juni 2013 kl. 08.38
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
Hanne Krogh - Foto - Scanpix

- Det er klart jeg er feminist, sier Hanne Krogh i et intervju med Dagbladet. Hun utdyper:- Jeg er kvinne. Jeg vil selv bestemme over mitt eget liv. Da er jeg feminist.Hun har levd livet i rampelyset. Denne uka lanserer hun sin nye plate. Samtidig føler hun selv at hun er en annen enn hun viser fram i media.- Mange opplever meg som enkel. Det er ikke noe jeg føler, det er en sannhet. Men at jeg synger "La det svinge", betyr ikke at jeg ikke har lest Dostojevskij. Det er lett å forveksle vennlighet med veikhet. Og de som kjenner meg godt, vet at jeg egentlig ikke er så blond heller, sier hun.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK