Huset ligger omkring tre kilometer unna leiligheten de har bodd i.- Det skal bli deilig med litt mer plass, sier Bjørgen om de nye 163 kvadratmeterne som venter i Torleif Haugs vei.Det er Fred Børre Lundberg som eier leiligheten de nå har lagt ut for salg. Huset har de kjøpt sammen.
- Og prisen?
- Det vil jeg helst ikke ut med, ber Bjørgen.Det er imidlertid en ulempe med flyttingen. I dag bor hun omkring 200 meter unna Therese Johaug. Nå blir treningsvenninnen lenger unna.Det var i fjor at Johaug flyttet inn i nabolaget til Bjørgen og Lundberg. Bjørgen kan ikke få fullrost treningskameraten.- Jeg er 33 år og i en alder hvor det ikke alltid er like lett å motivere seg. Men man kan ikke la være å bli smittet av den gutsen og gløden Therese legger for dagen. Det er mye takket være henne at jeg fortsatt driver på, smiler Bjørgen.