Kulturdepartementet lar TV2 få viljen sin under Sochi-OL neste år. Ifølge DN får kanalen selv bestemme hvor mange reklamepauser det skal være sendingene derfra.- Det er et ønske om å legge inn reklamen der den passer best i forhold til det redaksjonelle produktet som en femmil for eksempel er. Vi er en kanal som har størsteparten av inntektene våre fra reklame. Vi ber om å få gjort dette på en så hensiktsmessig måte som mulig, sier salgs- og markedsdirektør Bjørn Gunnar Rosvoll til avisen.Dagens regler tillater 12 minutter reklame i timen, men med minst 20 minutter mellomrom.- Vi vil opprettholde de 12 minuttene med reklame, men i stedet for at reklamen vises i forhold til et rigid regelverk, ønsker vi å sende reklamen når det passer seerne. Vårt mål er at ingen skal gå glipp av noen ting, sier Christine Espeland, prosjektleder for OL i TV 2, til DN