KjøpLogg inn

Prins brukte 113 millioner på tre dager lang fest

Prins Fahd al-Saud inviterte 60 venner for å feire at han var ferdig på college. Sluttregningen kom på utrolige 113 millioner kroner.

Publisert 5. juni 2013 kl. 14.17
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Walt Disney-figuren Mikke Mus - Foto: Scanpix

Saudiarabiske prinser sparer ikke på pengene når de skal feire at de er ferdige med videregående skole.Prins Fahd al-Saud inviterte like godt 60 venner med på en rundreise til Disneyland i Hongkong, Tokyo, California og Florida da han var ferdig på college, melder Al Jazeera.Rundreisen var i seg selv ikke nok, så den styrtrike prinsen avsluttet med å leie deler av Disneyland i Paris i tre dager for seg og sitt følge.Sluttregningen for den ekstravagante «russefeiringen» lød på drøyt 113 millioner kroner.