KjøpLogg inn

Stuttgart vil ha Moa

Hannover-spissen Mohammed Abdellaoue (27) nærmer seg en overgang til Bundesliga-kollega Stuttgart.

Publisert 4. juni 2013 kl. 08.07
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
Mohammed Abdellaoue. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson.

Det melder de tyske avisene Kicker og Bild-Zeitung, skriver VG.Ifølge Kicker er «Moa» enig med klubben om en overgang, og det eneste som gjenstår, er at klubbene kommer til enighet om pris. Overgangssummen er ventet å ligge på 30 millioner kroner (4 millioner euro).Abdellaoue har kontrakt med Hannover i ett år til. Han har spilt for klubben siden 2010 og står med 29 mål på 80 seriekamper. Denne sesongen har han slitt med skader og bare startet i tolv seriekamper.Stuttgart tapte den tyske cupfinalen mot Bayern München sist helg. I Bundesligaen ble laget nummer tolv. Hannover endte på niendeplass. (©NTB)