KjøpLogg inn

Tiger Woods forlenger med Nike

Golfesset Tiger Woods er nær å skrive under en ny sponsoravtale med utstyrsprodusenten Nike.

Publisert 4. juni 2013 kl. 10.10
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
Tiger Woods. Foto Scanpix

Den vil sikre at han fortsatt er verdens best betalte golfspiller.Woods nåværende kontrakt med det amerikanske selskapet går ut etter sesongen, men ifølge spillerens agent gjenstår kun detaljer før en ny avtale er klar.- Tiger startet sin profesjonelle karriere med Nike i 1996. Han har fortsatt lenge igjen av karrieren, men med den type avtale vi har satt opp, så er jeg sikker på at han fortsetter med Nike hele karrieren, sier agent Mark Steinberg til ESPN.Ifølge Sports Illustrated har Woods en årslønn på over 230 millioner kroner (40 millioner dollar).Da utroskapsskandalen ble kjent i 2009, mistet amerikaneren en rekke profilerte sponsorer. Samarbeidet med Nike tok ikke slutt.Woods har vunnet fire turneringer på PGA-touren så langt i år. (©NTB)