Aeroflot-sjefen måtte bla opp for United

Aeroflot skal fly Manchester United de neste fem årene. Toppsjefen innrømmer at avtalen kostet.

Foto: AP Photo/Jon Super.
Kultur

Manchester United har inngått sin første kommersielle avtale i Russland, i kraft av en 5-årsavtale med Aeroflot.Avtalen bringer Aeroflot inn blant Uniteds 12 globale partnere, og blir de regjerende engelske ligamestrenes offisielle flyselskap etter at 3-avtalen med Turkish Airlines gikk ut.Det sies ingenting om vilkårene, men Aeroflot-sjef Vitaly Saveliev innrømmer overfor Financial Times at det var "dyrt".- Men vilkårene er ganske fornuftige, legger han til.18 millioner fans Ifølge United-direktør Richard Arnold har klubben 18 millioner fans i Russland, og han karakteriserer landet som "et marked vi er ivrige etter å utnytte ytterligere".Avtalen er også en av Aeroflots første utenfor Russland.Financial Times spør Saveliev om fotballgale russere vil forstå hvorfor de sponser en klubb fra et annet land.- Dette er noe vi har tenkt på. Vi er ganske håpefulle til at de 18 millioner Manchester United-tilhengerne vil støtte oss også, svarer han.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv