Alvorlig skadd i okseløp i Pamplona

23 mennesker ble sendt til sykehus etter lørdagens okseløp i Pamplona, og tilstanden er alvorlig for flere av dem.

MAD15:MADRID,22MAY96 - Spanish matador Vicente Barrera is airborne after being hooked up by his second fighting bull during the traditional San Isidro bullfighting festival at Madrid's Las Ventas bullring on May 22. Barrera was not injured in the incident and went on to kill the bull. SPAIN OUT es/Photo by EFE- REUTERS Tyrefekting / Spania REUTERS
Kultur

De fleste ble skadd da en gruppe menn falt ved inngangen til tyrefekterarenaen hvor løpet endte. TV-bilder viste okser som brøytet seg vei gjennom mengden og trampet over løpere på bakken.En av dem som fikk hardest medfart, var en 19 år gammel spansk mann som fikk skader i brystet og pusteproblemer. Tilstanden hans er alvorlig, men stabil, ifølge et lokalt sykehus.Det samlede antallet skadde under årets San Fermin-festival i Pamplona ble mer enn doblet lørdag. Forrige gang noen omkom i okseløpene i den spanske byen, var i 2009.

Nyheter
Kultur