Ambisiøse kvinner mest Facebook-sjalu

Blir du Facebook-sjalu er du mest sannsynlig smartere enn gjennomsnittet.

Kvinne med Ipad - Foto - Scanpix
Kultur

Det ser ut til at ambisiøse og intelligente mennesker blir langt mer påvirket av dere partners korrespondanser på Facebook enn deres mindre smarte medmennesker, skriver Alive.dk.Særlig ser dette ut til å være tilfellet for kvinner, som enda lettere blir sjalu på sin partners aktiviteter på nettstedet.Det er forskere fra Roanoke College i Virginia, USA, som står bak forskningen.Deres resultat viser at studenter med de beste karakterene har økt tilbøyelighet til å bli Facebook-sjalu, grunnet deres perfeksjonisme. Fordi de er perfeksjonister og gjerne vil ha kontroll, kan utroskap opprøre disse menneskene mer enn gjennomsnittet.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur