Beskyldes for å reklamere for motehus

Man gir ikke så dyre gaver uten å få noe tilbake, sier dansk journalist om kjolene Mette-Marit får av motehusene.

Kronprinsesse Mette-Marit - Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Kultur

Debatten rundt kronprinsesse Mette-Marit sine dyre kjoler, følges i dag opp av Dagbladet , som melder at Mette-Marit mottar flere av sine eksklusive designerplagg helt gratis.Kongehuset har ifølge avisen flere ganger unngått å besvare spørsmål om Mette-Marits kjoler, men i dag bekrefer Det kongelige hoff ved kommunikasjonssjef Marianne Hagen at kronprinsessen mottar gaver.- Noe kjøpe til full pris, noe er gaver, noe får hun med rabatt, og mye kjøper hun på salg, sier Hagen.Den danske journalisten og forfatteren Jens Høvsgaard ser store betenkeligheter med kronprinsessens praksis.- Det er betenkelig om Mette-Marit mottar disse kjolene som gaver. Man gir ikke så dyre gaver uten å få noe tilbake. Hun bruker sin kongelige opphøydhet til å reklamere for store motehus, noe som er sterkt beklagelig, sier Høvsgaard til Dagbladet.Han mener kronprinsessen blir en «nyttig idiot» for motehusene.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Politikk