- Bruk ferien til å kysse

Ikke ta ferie fra forholdet i sommer, råder eksperter samlivsekspert.

Kyss i ferien - Foto - Scanpix
Kultur

Mange har store forventninger til sex i ferien. Men har de to personene i et par ulike ønsker, så kan det oppstå problemer.- Vær ærlig med hverandre om forventningene for ferien. Da unngår dere krangling og misnøye, sier sexolog og samlivsterapeut, Eva Mohn til Dagbladet.Hun råder til å inngå komprimisser i forkant. Begge skal få innfridd egne ønsker. Annen hver dag uten sexpress er en fin regel, synes hun.- Dere trenger ikke ha samleie daglig, verken på ferie eller i hverdagen. Men husk å kose litt hver dag. Det beste vi kan gjøre for parforholdet er å kysse mye. Dype og myke kyss kan skje overalt, og vi trenger ikke gjemme oss bort for å kjærtegne kjæresten. Gi hverandre oppmerksomhet, og bruk ferien til å gjennoppta kyssingen, oppfordrer Mohn i Dagbladet.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur