Brukte gratis luksusveske i Ghana

Takker ja til gratis design-gaver.

Mette-Marits luksusveske fra Valentino - Foto - Scanpix
Kultur

I dag har det norske kongehuset bekreftet at kronprinsesse Mette-Marit mottar gratis gaver fra de store motehusene.Seher.no skriver nå at en av disse gavene er en Valentino «Rock Stud»-veske til en verdi av 10.000 kroner. Vesken har MM gravert i skinnet, og kronprinsessen brukte den blant annet i forbindelse med det offisielle besøket i Ghana i 2011.I Ghana besøkte kronprinsparet blant annet fiskelandsbyen Ekumpuanoa. På bildet under hilser Mette-Marit på Trinity (20 mnd) på helseklinikken i området. Kvelden før bar hun Valentino-vesken.En kilde bekrefter overfor seher.no. at kronprinsessen også står på en eksklusiv liste over viktige kunder sammen med navn som Cameron Diaz, Jessica Alba og Anne Hathaway.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Politikk