Bryter med scientologikriken

Kongen av Queens-stjernen Leah Remini har meldt seg ut av kirkesamfunnet.

Leah Remini - Foto - Scanpix
Kultur

For bare noen dager sin brøt Remini med det kontroversielle kirkesamfunnet. Nå takker hun fansen for støtten.- Jeg setter utrolig stor pris på den overveldende responsen jeg har fått gjennom mediene, mine kollegaer og fra fans rundt omkring i verden. Jeg er utrolig takknemlig for støtten, sier Remini i en pressemelding til US Weekly, ifølge VG.Ifølge magasinet ble Remini allerede skeptisk til det kontroversielle trossamfunnet i 2006.Scientologikirken har gjennom årene fått mye kritikk, blant annet fra tidligere medlemmer som hevder bevegelsen utnytter tilhengernes tillit til å lure dem for penger, skriver VG.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur