Christina Vukicevic blir TV 2-ekspert

Hekkeløper Christina Vukicevic blir TV 2s nye friidrettsstemme.

Christina Vukicevic. Foto: Scanpix
Kultur

Hun skal være ekspert under U23-EM og VM i Moskva.- Dette var en jobb jeg absolutt ikke kunne si nei til. I og med at jeg ikke konkurrerer i år, så jeg på dette som en gyllen mulighet til å bidra med noe innenfor friidretten, sier 26-åringen.På spørsmål om det går mot karriereslutt som friidrettsutøver, svarer Vukicevic følgende:- Ja og nei. Det betyr jo egentlig ikke det. Dette er helt nytt for meg, så det spørs jo om det gir mersmak. Det kommer det sannsynligvis til å gjøre. Jeg trives med å snakke om friidrett og være på TV. Om jeg heller i den retningen? Det ser kanskje sånn ut, sier Vukicevic til TV 2.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur