Dronning Sonja danket ut Pushwagner

På to dager har dronning Sonja solgt 250 bilder i Galleri Nicoline i Kragerø.

mette marit sonja.jpg
Kultur

Dronning Sonjas første separatutstilling, som åpnet offisielt 13. juli, havner trolig helt på salgstoppen hva utstillinger angår, skriver dagbladet.Ifølge gallerieier Eirin Wartiainen har Hennes Majestet satt en form for norgesrekord.- Dronning Sonja har detronisert Pushwagner, som tidligere hadde salgsrekord. I alt 250 grafiske verker ble solgt i helga. Dette er noe av det råeste som noen gang er gjort, forteller Wartiainen.De 32 grafiske verkene, som er trykket opp i små serier, er prissatt fra 2.500 til 8.500 kroner. Hvilket betyr at Dronning Sonja har omsatt for minimum 625.000 kroner. Trolig ligger foreløpig omsetningsbeløp på over millionen, skriver avisen.

Nyheter
Kultur