Hun tjener en gullgruve på å holde taler

Hillary Clinton har fått sin bit av talekaken, og vel så det.

Hillary Clinton - Foto - Scanpix
Kultur

Bare et par måneder etter at Hillary Clinton forlot det statlige departementet i USA, er hun i gang med å holde taler og foredrag, skriver New York Times.En bransje som har vært mer enn lukraktiv for familien Clinton, og har innbragt mer enn 100 millioner dollar eller om lag 604 millioner kroner, siden Bill Clinton i 2001 avsluttet sin presidentkarriere i det hvite hus.Vil du høre Hillary Clinton holde taler, innlegg eller foredrag om hennes erfaringer fra tiden som USAs toppdiplomat må du belage deg på å betale om lag 200.000 dollar eller om lag 1,2 millioner kroner.Etterpå tar den kjente politikeren seg mer enn gjerne tid til bilder og håndhilsing, men reisekostnader og detaljene rundt dette, må en forhandle seg frem til, skriver avisen.

Nyheter
Kultur