- Jeg har blitt hjernevasket

Filmskuespiller Dustin Hoffman fikk aha-opplevelse om kvinner og skjønnhet under filminnspilling.

Dustin Hoffman - Foto - Scanpix
Kultur

I filmen "Tootsie" fra 1982, spilte Dustin Hoffman en skuespiller som kler seg opp som en kvinne for å få flere jobber. Ofte blir filmen omtalt som en komedie, men ifølge et intervju med filmstjernen hadde filmen en langt mer seriøs undertone for ham.Da Dustin ble kledd opp som en dame for filmen, reagerte han på at han ikke ble vakrere. "Nå må dere gjøre meg vakker", sa han til kostyme- og sminke-ansvarlige. Men de mente de hadde gjort han så vakker som mulig.Dette sjokkerte Hoffman, og det bidro til en aha-opplevelse for filmstjernen. Hva han forstod om seg selv og om hans syn på kvinner og skjønnhet kan du selv se i filmsnutten under:FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur