Mark Cavendish dynket i urin

Mark Cavendish var innblandet i gårsdagens etappe i Tour de France. I dag ble han dynket med urin.

Mark Cavendish. Foto: Scanpix
Kultur

Det var en tilskuer som kastet urinen på briten, bekrefter en talsmann for Omega Pharma-laget.Cavendish tok tredjeplassen på tirsdagens etappe, men 100 meter før mål var han innblandet i en kollisjon med Tom Veelers. Briten ble av mange gitt skylden for kollisjonen som førte til at Veelers gikk i asfalten, men juryen frikjente Cavendish etter å ha studert videoopptakene fra spurten.- Trolig var det noen tilskuere som ikke var fornøyd med hendelsen i spurten tirsdag som overvar onsdagens 33 kilometer lange temporitt. De skrek mot ham da han kom, og en idiot kastet urin over ham, bekreftet Patrick Lefevre i Omega Pharma-laget overfor AFP.- Mark er ikke spesielt opprørt av denne hendelsen, men han er skuffet, for han synes ikke han fortjener en slik behandlingen, la Lefevre til. (©NTB)

Nyheter
Kultur