Rosenborg scoret syv - Tromsø også videre

Rosenborg tok seg enkelt videre til 2. kvalifiseringsrunde i europaligaen torsdag. Tromsø tok sterk borteseier.

Eliteserien - oppgjør mellom Rosenborg og Sogndal - Foto: Scanpix
Kultur

Sammenlagt vant Rosenborg 9-3 over nordirene.Etter å ha sikret seg et greit 2-1-resultat i bortemøtet, var det nærmest bare en transportetappe som gjensto før Rosenborg kunne juble for europaligaavansement.Den transportetappen ble intet annet enn en bekreftelse på nivåforskjellen mellom de to lagene. Det til tross for at Rosenborg hvilte noen antatt beste spillere.Tromsø slo på sin side hardt tilbake i returoppgjøret mot Celje i europaligaens 1. kvalifiseringsrunde torsdag. De vant 2-0 borte og tok seg videre til neste kvalifiseringssteg med 3-2-seier sammenlagt. (©NTB)

Nyheter
Kultur