Rosenborg til topps, Start til bunns

Med tidvis fantastisk fotball og sterk effektivitet vant Rosenborg 3-2 over Odd og overtok ledelsen i eliteserien fotball søndag.

Eliteserien - oppgjør mellom Rosenborg og Sogndal - Foto: Scanpix
Kultur

I en av hovedrollene var eliteseriedebutanten Daniel Berntsen, som løp ustanselig og stadig truet Odd-forsvaret. Bodøværingen kronet også kvelden med en drømmescoring da han punkterte kampen med 3-0-målet etter en drøy time.Like etter nikket evigunge Frode Johnsen inn sitt femte eliteseriemål for året, men det var også stort sett beholdningen for gjestene. Herolind Shalas straffescoring i tilleggstiden skapte bare et ørlite håp for gjestene, som i mesteparten av kampen hadde nok med å holde unna for et offensivt Rosenborg-lag.I Sandnes hadde innbytter Marius Helle vært på banen i bare ett minutt da han ordnet 2-1 for Sandnes Ulf hjemme mot Strømsgodset. Dermed overtok Start jumboplassen.I Haugesund ga scoringer av midtbaneduoen Peter Orry Larsen og Fredrik Carlsen et effektivt Aalesund borteseieren med 2-1. Oransjetrøyene beholdt dermed sin 3. plass.Resultater, 16. serierundeHaugesund - Aalesund 1-2 (1-1)Rosenborg - Odd 3-2 (2-0)Sandnes Ulf - Strømsgodset 2-1 (1-1)Sarpsborg - Lillestrøm 0-1 (0-0)Tromsø - Sogndal 2-2 (1-2)Spilt fredag: Hønefoss - Vålerenga 1-2.Spilt lørdag: Molde - Viking 1-1, Start - Brann 3-3. (©NTB)

Nyheter
Kultur