Vålerenga-ess tror han er klar for ny klubb snart

Mohammed Fellah ønsker seg bort fra Vålerenga. Fredagens kamp mot Hønefoss kan ha vært 23-åringens siste for klubben.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.
Kultur

Fellah sendte en kanon av et frispark i stolpen etter fire spilte minutter i Hønefoss. Snaue kvarteret etter pause ble han byttet ut med litt tunge bein etter mer enn godkjent innsats. Det kan ha vært 23-åringens sorti for klubben han kom til som 14-åring.- Det vil nok skje noe i løpet av kort tid, sa han selv i etterkant av fredagens 2-1-seier.- Jeg har vært klar og tydelig på at jeg trenger noe nytt. Det er viktig med tanke på min egen utvikling. Og det er også viktig å finne en riktig klubb, fortsatte Fellah, som debuterte i eliteserien så langt tilbake som i 2006.Blir Strømsgodset hans neste arbeidsgiver?- Det kan bli Strømsgodset eller en annen klubb. Jeg utelukker ingen muligheter, oppsummerte han og gjentok det som trener Kjetil Rekdal sa: - Vi har hatt en grei dialog.- Og så lenge jeg fortsatt er i Vålerenga, skal jeg gjøre mitt beste for klubben, avsluttet midtbanemannen. (©NTB)

Nyheter
Kultur