26-åring blir redaktør i Ditt Bryllup

Charlotte Morits ny redaktør i byllupsmagasin.

Charlotte Morits - Foto - Ditt Bryllup
Kultur

Charlotte Morits (26) er ansatt som ny redaktør i Ditt Bryllup. Morits er utdannet Art Director fra Westerdals School of Communication, og innen markedsføring fra Handelshøyskolen BI. Hun har tidligere vært ansatt i Ditt Bryllup, og har de siste årene jobbet som AD/redigerer i Det Nye.Direktør Christian Dannevig i Ditt Bryllup er meget fornøyd med sin nye redaktør:- Når vi nå skulle finne en ny redaktør er vi veldig glad for å få Charlotte. Vi har fulgt henne i flere år og er overbevist om at hun er riktig person til jobben. Hun har teft og kreativitet og vil sørge for at Ditt Bryllup opprettholder sin posisjon som det ledende bryllupsmagasinet i Norge, og at merkevaren utvikles også digitalt.- Jeg er utrolig glad og ydmyk over å få denne muligheten. Dette blir en utfordrende og spennende jobb som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Charlotte Morits. Etter at jeg selv giftet meg i august er jeg glad for at eventyret fortsetter, og at jeg hver dag i årene som kommer har en unnskyldning til å drømme meg bort i brudekjoler, tyll og himmelske kaker.- Jeg håper at min erfaring og interesse for faget vil være med på å løfte Ditt Bryllup. Mitt ønske er at magasinet skal være et soleklart valg for alle som skal gifte seg, sier Morits.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv