Celina river hytte til 21,5 millioner

Celina Midelfarts nye landsted blir flere hundre kvadratmeter med luksus.

Celina Midelfart - Foto: Finansavisen
Kultur

Svømmebasseng, privat brygge og bålplass med egne glassvegger, er noen av ingrediensene når Celina Midelfart bygger ny hytte, skriver vg.I en byggesøknad sendt til Kragerø kommune i slutten av juni, kommer det frem hvordan kosmetikkdronningen ønsker å bygge sitt private hyttetun i Skjærgården på Portør.Midelfart kjøpte hytten og tomten for rundt 21,5 millioner kroner i 2007 fra skipsreder Knut Ulstein Kloster. Den skal nå rives og tomten bygges opp på nytt.For å tilfredsstille nabokrav har Midelfart redusert hyttens høyde, forenklet formen på taket og foreslått at det planlagte svømmebassenget blir bygget i forlengelsen av uteplassen.

Nyheter
Kultur