- Det er utrolig overraskende

Bipper-Silje havnet på liste over Nordens fremste forretningstenkere.

Silje Vallestad Foto: Finansavisen
Kultur

Den norske gründeren Silje Vallestad er nummer 19 på Nordic Business Reports liste over Nordens fremste forretningstenkere. Dermed er hun én av to kvinner som er representert, skriver e24 .Les også: Jada Smith investerer i Bipper - Det er utrolig overraskende, og selvsagt veldig stort, sier Silje Vallestad til nettavisen.Vallstad har gjort stor suksess med selskapet Bipper Communication, og et program der foreldre kan kontrollere barnas mobilbruk.- Jeg tar det både som en anerkjennelse av den veien jeg har gått så langt, men vel så mye som et uttrykk for de forventninger juryen har til meg fremover, sier hun til e24.I fjor sommer flyttet Vallestad og resten av familien til Silicon Valley i California for å lede virksomheten der.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv