Forfatter til angrep mot Hollywood-frue

Krimforfatter Camilla Läckberg i korstog mot Maria Montazami.

TV-fjeset Maria Montazami - Foto: Janwikifoto
Kultur

Den bestselgende forfatteren Camilla Läckberg har de siste dagene gått til frontalangrep på tv-yndlingen Maria Montazami fra TV3s «Svenske hollywoodfruer» på Instagram, skriver kjendis.no.Läckberg mener Montazami framstiller seg som søt og yndig på tv, men at hun er en helt annen når kameraene er skrudd av.- Hun er en diva, og det har fullstendig gått til hodet på henne, sier blant annet Läckberg.Nå innrømmer Montazami at hun er lei seg etter kritikken, skriver kjendis.no.Jeg synes Camilla er kjempekoselig, jeg elsker bøkene hennes og gleder meg til den neste kommer ut. Jeg er kjempelei meg hvis hun oppfatter meg som utrivelig, sier hun til avisa Expressen.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur