- Gull til Chelsea er det naturlige tipset

Premier League er i gang igjen. Eksperter og bookmakere tror Manchester-hegemoniet brytes denne sesongen.

Jose Mourinho, flankert av Ramires, Victor Moses og Branislav Ivanovic (t.h.). Foto: AP Photo/Apichart Weerawong.
Kultur

I helgen ruller fotballen atter på engelske Premier League-baner.Det spesielle foran årets sesong er at topp 3-lagene sist sesong alle har skiftet manager.I Manchester United takket som kjent Sir Alex Ferguson av etter 26 år med suksess uten sidestykke. Presset er stort på etterkommeren David Moyes, og hylekoret i pressen kan være i gang etter de fem første serierundene, der United møter både Chelsea, Liverpool og Manchester City.Men Moyes vil få tid av United-styret, ettersom de har gitt ham en 6-årskontrakt.I den blå delen av Manchester har Manuel Pellegrini overtatt etter Roberto Mancini, som fikk sparken etter to 2. plasser og en Champions League-fiasko. City har forsterket for nærmere én milliard kroner i sommer, og de lettere utålmodige klubbeiere venter resultater fra første spark.Det samme gjør Roman Abramovich, som har hentet "The special one", Jose Mourinho, tilbake til Chelsea.Portugiseren, som nå kaller seg "the happy one", hadde en seiersprosent på 71 i sine tre og en halv sesonger i Premier League i 2004-2007 - noe som resulterte i to ligagull.- Chelsea det naturlige tipset Ekspertene i VG og Aftenposten enes om at det blir ønskereprise for Mourinho og Chelsea.Bookmakerne slenger seg også på.- Chelsea er det naturlige tipset denne sesongen, sier oddssetter (og Chelsea-supporter) Daniel Vassbund fra Betsson.com.- Det skiller lite mellom Chelsea og Manchester-lagene. En del eksperter sier det er 5-6 lag som kan vinne ligaen, vi er ikke enige. Det er fortsatt kun en gulltrio slik vi ser det, fortsetter han.Chelsea-gull gir 3,00 i odds, mens den er på 3,20 og 3,50 for hhv. Manchester City og Manchester United.Arsenal følger nærmest med 11.50 i odds, før Tottenham og Liverpool på hhv. 29,00 og 35,00 i gullodds.Som toppscorer gir Manchester Uniteds Robin van Persie lavest odds - 4,40 ganger pengene. Viser han seg tilliten verdig, blir han i så fall toppscorer i Premier League for tredje sesong på rad.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Kultur