- Jeg gråt i mange timer

Sigrid Bonde Tusvik innrømmer at fødselen var tøff.

Sigrid Bonde Tusvik - Foto - Scanpix
Kultur

I februar ble Tusvik og samboeren Martin Jøndahl foreldre for første gang. Fødselen varte fra halv ni om morgenen til fire søndag ettermidag på ABC-klinikken på Ullevål sykehus, uten smertestillende, skriver VG:- Det var så vondt. Du er så innmari tilbake til urmenneske. Du kan ikke tulle og tøyse det bort. Du må være så innmari ekte menneske, forteller komikeren til VG.For 33-åringen ble det en i overkant hard økt.- Du vet du kommer til å hyle og skrike, men når du gjør det så er du så ute av deg selv. Det er så nedverdigende. Du driter jo på deg og er naken i et rom med masse folk, sammen med kjæresten som er fullt påkledd. Det er en så fjern situasjon. Når hodet legger seg i spenn er det som om noen har kastet syre i underlivet ditt, sier komikeren.Hun innrømmer at det tok tid før morsfølelsen og tårene kom.- Etter 48 timer på fødestuen åpnet slusene seg, og da gråt jeg i mange timer, forklarer hun.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur