Kjøpte domenenavn til kjente bloggere - linket til seg selv

Trine Grung har kjøpt opp domenenavn til flere kjente norske bloggere, og linket direkte til sin private blogg.

Trine Grung - Foto - Mona Nordøy
Kultur

Et av domenene Grung har kjøpt er «fashioncherry.no», opplyser VG.no. Sistnevnte et navn de fleste forbinder med bloggen til Hedda Skoug, som egentlig har adressen «fashioncherry.blogspot.no».- Jeg synes det virker utspekulert av henne og setter spørsmålstegn ved Grungs intensjoner, sier Hedda Skoug til VG.Magne Uppman, som er daglig leder i digitalbyrået iProspect, mener det er spesielt at en så profilert person som Trine Grung har gjort dette.- Hun livnærer seg jo i tillegg på å lære andre hvordan de skal markedsføre seg på nett, og bør da kanskje være ekstra forsiktig med hvordan hun oppfører seg på nett.- At noen av disse domenene har samme navn som enkelte toppbloggere i Norge var kun for å se på muligheten for et kommersielt samarbeid på sikt, sier Grung til VG. Hun forklarer at en teknisk glipp, som nå er ordnet opp i, hadde skylden for at domenene var sporet til hennes blogg.Grung har også omtalt saken på sin egen BLOGG FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur