Kun negative dopingprøver i Tour de France

Årets Tour de France på sykkel ble arrangert uten at en eneste rytter ble dopingtatt. Det bekreftet Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) tirsdag.

Team Sky rider Christopher Froome of Britain leaves the anti-doping truck after the 32 km individual time trial eleventh stage of the centenary Tour de France cycling race from Avranches to Mont-Saint-Michel July 10, 2013. REUTERS/Jean-Paul Pelissier (FRANCE - Tags: SPORT CYCLING) JEAN-PAUL PELISSIER
Kultur

Etter 622 prøver, hvor 443 var blodprøver og 179 urinprøver, kan man endelig fastslå at det tre uker lange etapperittet var rent.- Vi har byttet strategi. Vi var uforutsigbare, samtidig som rytterne oppfattet oss som uforutsigbare, sa direktør Francesca Rossi.Britiske Chris Froome, som vant sammenlagt, måtte tåle spørsmål om doping gjennom store deler av rittet, men var i likhet med resten av feltet ren.- Vi testet ham svært mye, sa Rossi, som også hyllet samarbeidet UCI har hatt med Det franske antidopingbyrået. (©NTB)

Nyheter
Kultur