Matthew Williamson designer for Lindex

Et samarbeid mellom den verdensberømte moteskaperen og kleskjeden Lindex skal bringe inn midler til kampen mot brystkreft.

Lindex - Foto - Lindex
Kultur

Matthew Williamson har samarbeidet med Lindex og skapt en unik kolleksjon med den spesielle designestetikken og stilfølelsen han er så kjent for, opplyser Lindex i en pressemelding.Den britiske designeren anses generelt å være en mester på mønster og dekorasjoner, samt fargespektre utover det vanlige, noe som merkes i denne kolleksjonen med raffinerte og ytterst feminine plagg.- Å jobbe med Lindex har gitt meg en fantastisk mulighet til å skape en designkolleksjon med et prisnivå som når en ny gruppe av moteinteresserte kvinner", sier Matthew Williamson om samarbeidet.- Det var også viktig for meg å ha kreativ frihet, noe Lindex gledelig ga meg. Sammen har vi skapt noe virkelig spesielt.Matthew beskriver kolleksjonen som "en velfungerende kolleksjon for en moderne kvinne".Han forteller også at han har latt seg inspirere av en tanke om "The English Rose".- Jeg forestiller meg kvinnen som bærer min kolleksjon på weekendtur i et fantastisk staselig hus på den engelske landsbygda.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur