Rekdal i søksmål mot gamleklubben

Selskapet 6. Sans Event har gått til sak for å få betalt 1,3 millioner for Kjetil Rekdals markedsrettigheter.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.
Kultur

I tillegg til arbeidskontrakten med AaFK har Rekdal gjennom selskapet 6. Sans Event hatt en avtale om salg av sine kommersielle rettigheter, og partene er uenige om denne avtalen opphørte da sunnmørsklubben avsluttet trenersamarbeidet med Rekdal i november i fjor.Selskapet krever nå 1,3 millioner av Ålesund Fotball. Rettssaken gikk onsdag i Oslo tingrett, melder Finansavisen.- Denne saken gjelder betaling av honorar for overdragelse av kommersielle rettigheter for Kjetil Rekdal som fotballprofil. Rekdal er blant de mest profilerte idrettsutøverne i Norge, sa advokat Einar Bakko, som representerer eventselskapet, i retten.Ålesund Fotball AS, som har lagt ned påstand om frifinnelse, har fremmet et motkrav på vel 700.000 kroner. I retten kom det frem at Kjetil Rekdal fikk en årslønn på 1,8 millioner kroner som AaFK-trener, i tillegg kom 700.000 årlig fra salget av de kommersielle rettighetene.

Nyheter
Næringsliv