Se 80-åring overleve fallskjerm-mareritt

Hun hadde drømt om å hoppe i fallskjerm lenge. Men da Laverne endelig fikk mulighet ble det ikke som forventet.

Fallskjerm - Foto - Scanpix
Kultur

Den 80 år gamle damen Laverne, skulle i juni i fjor gjøre sitt livs hopp i fallskjerm. Det endte nærmest med katastrofe. Mot sin vilje blir hun dyttet ut fra flyet og holder på å falle i døden, skriver expressen.se.Laverne hopper tandem med en instruktør, men faller nesten helt ut av selen. Instruktøren må holde Laverne i bena for at hun ikke skal dette til jorden.Tony Butler, som er teknisk sjef ved det Britiske fallskjermforbundet, sier at kvinnen enkelt kunne ha løsnet fra sikkerhetsselsen.- Liknende hendelser har intruffet tidligere i USA og det har skjedd to dødsfall, sier Butler.Han understreker at i Storbritannia har den som hopper rett til å angre i siste stund.Se hendelsen presentert av ABCNews:FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur