Solbakken fikk ny jobb - begynner på dagen

Ståle Solbakken returnerer til FC København med øyeblikkelig virkning.

Ståle Solbakken. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix.
Kultur

Det danske mesterlaget har sagt opp Ariël Jacobs, og med øyeblikkelig virkning ansatt Ståle Solbakken som ny sjeftrener på en 3-årig kontrakt.Det skriver FC København på sine hjemmesider onsdag.- Ståle Solbakkens kvaliteter som trener er indiskutable, og samtidig kjenner han denne klubben helt inn til benet, og er en del av dens historie. Derfor vurderer vi at han er den riktige mann for oss både på kort og lang sikt.- I første omgang er det et stort stykke arbeid å gjøre for å få resultatene på rett kjøl. Og deretter skal vår sportslige utvikling og ambisjoner fortsette og innfris, sier adm. direktør Anders Hørsholt.Langt opp Solbakken vender altså tilbake til klubben han trente fra 2005 til 2011, og spilte for i 2000/01 før hjerteproblemer tvang ham til å legge opp.København har hatt svak start på sesongen, og ligger nest sist med bare to poeng etter fem kamper. Bare København-naboen Brøndby ligger bak. Midtjylland topper med full pott - 15 poeng.Hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Kultur