Tromsø-bragd i Europa, håpløst for Molde

Tromsø snudde 0-1 til 2-1 mot Besiktas. Molde tapte 0-2 hjemme mot sterke russere.

Tromsø-spillere feirer etter mål - Foto: Scanpix
Kultur

Tromsø fikk en tidlig scoring imot, men «Gutan» snudde kampen og slo Besiktas 2-1 i torsdagens kvalifiseringskamp til europaligaen.Tromsø trøblet voldsomt i starten mot tyrkiske Besiktas. Kampen var ikke ti minutter gammel da Hugo Almeida satte ballen i mål på pasning fra Manuel Fernandes. Det satte en støkk i den norske troen på at «Gutan» kan kjempe om plass i europaligaens gruppespill.Men utover i kampen ble det andre takter. Fire minutter ut i annen omgang satte Thomas Kind Bendiksen et straffespark i mål. Snuoperasjonen ble fullbyrdet da Josh Pritchard med tjue minutter igjen satte inn dagens andre hjemmescoring.Tromsø vant kampen 2-1. Dermed tar TIL med seg et godt nok utgangspunkt til Tyrkia, hvor returoppgjøret venter om en uke.Molde får det tøft med å ta seg til gruppespill i europaligaen. José Rondón scoret begge målene da Rubin Kazan vant 2-0 i Molde torsdag. (©NTB)

Nyheter
Kultur