Sist uke kunne tv-seere over hele landet se en politipatrulje i Asker og Bærum rykke ut til en bursdagsfest som hadde fått flere naboklager, skriver.Hendelsen, som ble vist på tv-kanalen MAX, viser at 18 år gamle Nicolai lytter til politiet og umiddelbart retter seg etter deres formaninger. Deretter forlater patruljen festen. Men tilbake i politibilen snakker tjenestemennene om bursdagsbarnet mens kamera går.- Fy faen. Det var sossegutter. Hva tror du han fikk i 18-årsgave, da? Bil, hus, hytte?- Nei, leilighet på Frogner, tror du ikke det da? Hehe, sier poltimennene.Nå reagerer Bjørno.- Jeg er en vanlig ungdom, som jobber flere ganger i uken ved siden av skolen. Jeg har ingen pappa som er mangemillionær og som gir meg en Porsche eller leilighet i bursdagsgave, sier 18-åringen til Budstikka.- Jeg opplever dette som veldig krenkende. Ikke bare overfor meg, men resten av Bærums-ungdommen.Politimester Ingrid Wirum ved Asker og Bærum politidistrikt beklager hendelsen.