De fleste som har kjæreste er i monogame forhold, der man bare holder seg til hverandre. Men hvor går egentlig grensen for flørting med andre når man er i forhold?Er det Ok å klemme, kysse eller danse tett med et annet menneske uten at partneren ser det som utroskap?- Som hovedregel kan man si at hver gang du gjør noe som du ikke tør å gå hjem å fortelle, har du gått for langt. Hvis dere har lovet hverandre troskap og du likevel går for langt i en flirt, stjeler du din partners valg, og dermed stopper initimteten opp, da du plutselig skjuler noe for ham eller hanne. Når det er sagt er det alltid forskjellige grenser i hvert parforhold. Så hva som er akseptabelt i et forhold gjør seg kanskje ikke gjeldende i et annet forhold, sier sexolog og parterapeut Katrine Berling til Alive.dk.Når man blir i tvil om grensene er det gjerne fordi man ikke har kommunisert om tema.- Det handler om å spille etter reglene, men ofte er de faktisk ikke noe vi har snakket om. Noen ganger går vi rundt og tror at det er på en bestemt måte, fordi vi har en forventning om at vår partner synes det samme, sier Berling.