Stadig flere kvinner i Europa tjener mer enn mennene sine, og de tar mer utdannelse, påpeker den danske sexolog Jakob Olrik, ifølge Alive.dk.Nå viser en ny undersøkelse foretatt av datingsiden C-date, at kvinner med høy utdannelse er de som har mest sex. Mens en tredjedel av danske kvinner uten ungdomsskoleutdannelse eller videregående utdannelse, ikke har hatt sex på over et år, har kun halvparten så mange med tilsvarende grader den samme utfordringen.- Jeg kan godt forstå at karrierekvinnen får mer sex. Uforpliktende sex passer nemlig fint inn i hennes øvrige livsstil. Hun er vant til å selektere, utvelge og be om det hun vil ha. Hun er selvforsynt ellers, så hvorfor ikke også seksuelt. Høyst sannsynlig er en kjæreste ikke noe som står på hennes ønskelapp, i hvert fall ikke en tradisjonell kjæreste. Hun har mer bruk for å få noe romantikk og erotikk enn en ren familiekjæreste forklarer Olrik til Alive.dk.Han mener tallene viser tendensen med at kvinner som har utdanning og karriere stadig blir mer frigjorte, også seksuelt.