- Jeg har så mye makt at ingen i styret kan kaste meg ut selv om de kanskje er lei av meg. Jeg eier ti prosent av selskapet og kan si akkurat hva jeg vil, sier Jeanette Bonnier til dn.Hun er største eier av Bonnier Gruppen, regnes som en av Sveriges mektigste personer og har en privat formue på 1,3 milliarder svenske kroner.I høst kommer det to nye bøker som skildrer rollen en av Sveriges mektigste familiedynastier har spilt i svensk samfunnsliv og spenninger familiemedlemmer i mellom.- Det er bråk i alle familier, min er ikke noe unntak. Det er ingen hemmelighet at det har vært stridigheter om hvem som har rettmessig krav på familiearven, sier Bonnier til avisen.2012 var et forferdelig år for Bonnier-konsernet, omsetningen falt med to prosent og konsernet fikk et underskudd på 217 millioner svenske kroner. Nå intensiverer Jeanette Bonnier jakten på personen som skal lede Nordens største mediekonsern ut av krisen.