Betsson har kjøpt medierettighetene til John Arne Riises og hans Louise Angelica Markussens bryllup neste sommer.Det går frem av en pressemelding fra spillselskapet.- John Arne Riise har vært en fantastisk ambassadør for Betsson, så da han spurte oss om vi ville være en del av hans bryllup, var vi aldri i tvil. Vi ønsker at nyhetssaker med våre atleter og ambassadører presenteres på våre kanaler først, sier Betssons PR-manager Mikael Mellqvist.Riise selv karakteriserer det som "hyggelig" at Betsson vil være med på deres spesielle dag. På nåværende tidspunkt er de fleste detaljene rundt bryllupet hemmelige, men planleggingen har kommet langt.Fulham-proffen forlovet seg med fotomodell og makeupartist Markussen på julaften i fjor.Riise skapte medieoppstyr tidligere i år da han inngikk avtale om å bli Betsson-ambassadør, etter at han la opp på landslaget.Sunnmøringen har tidligere vært gift med Guri Havnevik og Maria Elvegård, og har hhv. ett og to barn fra de to ekteskapene.Se og Hør skrev i sommer at Riise og Markussen hadde flyttet sammen i en leilighet ved Themsen - med en leiepris på 70.000 kroner i måneden.