- Kjenner at jeg blir litt sår

FrP-formann Siv Jensen synes det er vondt når rykter og sladder blir personlig.

Siv Jensen - Foto: Scanpix
Kultur

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen må til tider tåle mange rykter om seg selv.- Det gjør fortsatt vondt når det blir personlig, innrømmer partilederen overfor Se og Hør .- Når jeg hører usanne rykter om mitt privatliv kjenner jeg at jeg blir litt sår. Særlig når det kommer fra mennesker som ikke vet noe om meg, men som allikevel skal uttale seg om meg som menneske. Det liker jeg ikke, fortsetter partilederen.Som singel politikerkjendis lever Siv med stadige kjæresterykter. Det har versert rykter om at hun har hatt en romanse med kunstner Vebjørn Sand, at hun har vært sammen med en farget mann.- Ha ha! Jeg skjønner ikke hvor slike rykter kommer fra. Jeg kjenner Vebjørn, men kan herved avkrefte at vi er kjærester. Jeg er heller ikke sammen med en farget person, uten at hudfarge i og for seg spiller noen rolle. At det går rykter om meg, må jeg bare leve med. De fleste ler jeg bare hjertelig av, sa Siv i et intervju med Se og Hør i 2008.Jensen understreker over for Se og Hør at hun prøver å ikke ha et hemmelig liv, og at hun lover å si fra den dagen hun treffer den rette.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Politikk