Langrennskongen Petter Northug er fortsatt ikke bra av den forkjølelsessykdommen han har slitt med siden begynnelsen av september.- Nei, jeg kan bekrefte at sykdommen ikke helt har sluppet taket. Petter er fortsatt ikke helt i 100. Derfor blir det ytterligere en veldig rolig uke på ham, forteller trener Eirik Myhr Nossum til NTB.Northug var en tur hos fastlegen onsdag, og det var etter det besøket det ble besluttet at han skulle drøyer litt til før han tar opp treningen for fullt igjen.- Det blir en ny uke på pensjonistnivå med rolig spaserturer og lett styrketrening som står foran oss nå, sier treneren som ikke stresser mye med verken sykdommen eller det treningsavbruddet Northug får på denne tiden av året.Fortsatt er det et par måneder til sesongstarten, og OL i Sotsji som er sesongens store mål, kommer ikke før i februar neste år. Det er ingen krise i leiren til et av de aller største norske gullhåpene i OL.