Charlotte Thorstvedt lanserte lørdag sin første bok #selfie, som er en del av Aschoug forlags stemmerettsjubileumsserie, "Stemmer", skriver Dagbladet.- Mange ser på det å være feminist som noe negativt. De assosierer det med BH-brenning og rødstrømper, mens det jeg ønsker er å vise at det kan være nyttig og konstruktivt for kvinner flest, sier Thorstvedt til avisen.I boka deler hun av sine egne erfaringer rund det å være kvinne i alt fra modell- til musikkbransjen. Blant annet i jobben som DJ, er ikke likestilling en selvfølge.- Når man er kvinne i en mannsdominert bransje får man alltid med en eller annen form for utseendefokus. Det kan være ganske frustrerende, sier forfatteren som for tiden jobber som moteredaktør i Det Nye.I løpet av karrieren som modell har Charlotte stilt opp på det hun selv omtaler som lettkledde bilder. Men nå er det slutt på slikt.- Med den kunnskapen jeg sitter på i dag vile jeg nok ikke stilt opp på disse bildene, sier Thorstvedt til Dagbladet.