Endelig en smarttelefon for de "modne"

Doro lanserer markedets enkleste smarttelefon, rettet mot det modne publikum.

Foto: Doro

Doro Liberto 810 er en ny smarttelefon rettet mot det modne publikum. Den har alt man kan forvente av en moderne smarttelefon, uten å gå bort ifra det som utgjør Doros DNA - høy og klar lyd, tydelig skjerm og ergonomisk design, heter det i en pressemelding.Doro Liberto 810 har funksjoner som mobilsurf, e-post og tilgang til en rekke apper. Den har et enkelt og brukervennlig grensesnitt basert på Doro Experience og Android 4.1.Telefonen er Google-sertifisert, og med Google Play har brukeren mulighet for å laste ned ulike applikasjoner. I tillegg finnes Doro App Selection, med apper spesielt tilpasset Doros brukere.- Hittil har det vært vanskelig for mange uerfarne brukere å bytte til en smarttelefon. Vi mener alle skal få glede av mulighetene den seneste teknologien gir, og er stolte av å ha skapt en smarttelefon som er enkel å bruke for alle, sier Kent Antonsen, salgssjef i Doro Norge.