- Feministene har skylda

Nigella Lawson mener feministene har skylda for at kvinner ikke trives like godt i kjøkkenet som før.

Nigella Lawson - Foto - Scanpix

Nigella Lawson, som gjerne omtaler seg selv som en huslig gudinne, skylder på den feministiske revolusjonen for at kvinner ikke trives bedre på kjøkkenet. Det skriver The Daily Beast.I et intervju med the Observer, sier kjendiskokken at hun har merket seg en motvillighet blant kvinner til å stå over grytene.Likevel er hun helt klar på at hun selv er feminist, og forstår at kvinner i hennes generasjon ikke ville være låst til komfyren. Men, resultatet er at kvinner nå føler en sterk motstand mot kjøkkenet, sier hun, og understreker at det å føle seg komfortabel i kjøkkenet er esssensielt for alle, både menn og kvinner.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK