- Jeg prøver å være ærlig og direkte

Kulturminister Thorhild Widevey omtaler seg selv som en direkte, ærlig og usnobbete person.

Thorild Widvey. Foto: Finansavisen

Mange ble overreasket da Erna Solberg valgte seg den tidligere olje- og energiministeren fra Karmøy som statsråd med ansvar for kultur- og kirkesaker, skriver Dagbladet.Avisen har vært i kontakt med flere av Widveys nære venner, og alle kan bekrefte at den nye kulturministeren er en direkte og tøff dame.- Jeg prøver å være ærlig med det jeg holder på med, selv om det blir mange bruduljer. Og det gjør det, sier hun til avisen.Tidligere i år skapte hun overskrifter da det ble kjent at hun meldte seg ut av Gimle Rotaryklubb etter å ha blitt nektet adgang på en middag fordi hun var kvinne.- Jeg prøver å være ærlig og direkte med folk, og føler meg veldig usnobbete. Sånn sett passer det kanskje ikke at jeg bor der jeg har adresse, sier Widvey, som bor i et hus på Oslos beste vestkant verdt 16 millioner.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK