Mener Maradona må punge ut 316 millioner

Diego Maradona jages av italienske skattemyndigheter som mener han skylder staten 316 millioner kroner. Den gamle storspilleren sier de bare er ute etter publisitet.

Diego Maradona. AP Photo
Kultur

Det var i helgen at italienske skattemyndigheter oppsøkte Maradona for å gi ham et krav på hele 316 millioner kroner (39 millioner euro) da han ankom landet for blant annet å se gamleklubben Napoli.- Jeg er ingen skattesnyter, og jeg har ingen problemer med å si det til skattevesenet, sier Maradona ifølge ESPN til TV-kanalen Rai.Maradona har unngått å reise til Italia de siste årene. Han er tidligere blitt fratatt klokker og smykker av myndighetene.- De har allerede tatt øredobber og klokker, men jeg hadde ikke noe på meg nå. Det har til og med lett etter sponsorer som vil betale gjelden for å få publisitet, men jeg nekter siden jeg har betalt skatten min, sier Maradona.Den tidligere storspilleren, som spilte for italienske Napoli mellom 1984 og 1991, sier han ikke kan leve et normalt liv. - Jeg spilte 80 prosent av karrieren min i Italia, og på grunn av det jeg gjorde her kan jeg ikke leve et normalt liv. Når jeg reiser på ferie må jeg velge land der fotball ikke er populært, ellers får jeg ikke slappet av, sier han.

Nyheter
Næringsliv