Midelfart fikk gevinst på 74 mill.

På kun ti måneder har forretningskvinnen Celina Mideltfart tjent millioner på investeringen i skjønnhetsimperiet Midsona.

Celina Middelfart - Foto - Eivind Yggeseth

Før helgen solgte den kjente forretningskvinnen Celina Midelfarts investeringsselskap, Midelfart Holding, hele aksjeposten på 23 prosent i skjønnhetsimperiet Midsona, skriver DN.I fjor hadde Midsona-aksjen en laber utvikling. Men i år har derimot investeringen vært lukrativ for søstrene Celina og Hermine Midelfart, som eier Midelfart Holding sammen.Ifølge avisens beregninger har søstrene hatt en gevinst på rundt 74 millioner kroner de siste ti månedene.- Jeg solgte fordi jeg synes prisen var god. Selskapet er meget godt posisjonert i et voksende helse og velvære segment, og jeg er ikke fremmed for å investere i denne sektoren i det videre, skriver Celina Midelfart i en epost til DN.Midelfart skriver i en epost at de har solgt alle b-aksjene, men at de fortsatt sitter på 157.675 a-aksjer i Midsona.Bakgrunnen for salget skal ifølge Midelfart ha vært at "selskapets ledelse har gjort en meget god jobb med å rendyrke virksomheten, gjennomført gode supplerende oppkjøp og forbedret driften i alle ledd."- Dette medførte en mer enn dobling av kursen over de siste 12 månedene, hvilket trigget vår beslutning, skriver Midelfart.